X-renkaat

Top-Osan laajaan tiivisteiden valikoimaan kuuluvat myös joustavat ja kestävät X-renkaat. X-renkaiden käyttö on tehokas tapa estää nesteen tai kaasun vuotoja ja varmistaa koneiden ja laitteiden sujuva toiminta. Meillä on laaja valikoima varastotuotteita erilaisiin hydrauliikan ja pneumatiikan sovellutuksiin, minkä lisäksi valmistamme tarvittaessa X-tiivisteet myös mittatilaustyönä teidän tarpeidenne ja käyttökohteenne mukaan.
Kysy lisää - me autamme
Image

Korkeatasoiset X-renkaat

X-rengas on tiiviste, jonka poikkileikkaus on x-kirjaimen muotoinen. Se valmistetaan joustavasta materiaalista, yleensä NBR:stä tai Vitonista. X-renkaat ovat O-renkaita parempi valinta dynaamisissa sovelluksissa, kuten edestakaisessa tai pyörivässä liikkeessä. Muodon ansiosta vääntymis- ja puristumisriski on pienempi kuin O-renkaalla. Oikeasta materiaalista valmistettu ja oikeankokoinen X-rengas toimii halutulla tavalla ja pitää järjestelmän toiminnan optimaalisena. Samoilla mitoilla olevat X – ja O-renkaat ovat keskenään vaihdettavia, sillä niillä on sama uramitoitus.

On tärkeää vaihtaa X-renkaat huolto-ohjeiden mukaisesti, tai viimeistään silloin, kun järjestelmässä havaitaan ensimmäisiä merkkejä vuodoista. Tämä varmistaa järjestelmän luotettavan toiminnan ja pidentää komponenttien käyttöikää.

Top-Osa on Suomen johtava tiivistevalmistaja ja maahantuoja. Valmistamme korkealaatuiset X-renkaat ja -tiivisteet 30 vuoden kokemuksella, joten voit luottaa meihin tiivisteiden valmistajana.

Materiaalivaihtoehdot - näistä kaksi ensimmäistä ovat perusmateriaalit: 

  • NBR
  • VITON
  • EPDM
  • PTFE
  • PU
  • MVQ
  • HNBR
Image

Vakiotuotteet verkkokaupasta

Meiltä saatte X-renkaat suoraan varastosta laajasta valikoimastamme, mihin voitte tutustua myös verkkokaupassa.

Mikäli tarvitsette apua valinnassa, asiantuntijamme auttavat mielellään.

Verkkokauppaan
Image

X-renkaat myös räätälöitynä

Vakiotuotteiden lisäksi valmistamme X-renkaat tarvittaessa mittatilaustyönä teidän tarpeidenne mukaisesti. Juuri käyttötarkoitukseenne suunnitelluilla X-renkailla varmistatte vuotamattomat liitokset vaativissakin sovelluksissa.

Älä epäröi ottaa suoraan yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun

 

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Toimitamme nopeasti Suomeen ja Pohjoismaihin

Toimitamme X-renkaita lukuisille asiakkaille Suomessa ja Pohjoismaissa. Asiakkaamme arvostavat erityisesti nopeita toimituksiamme. Parhaimmillaan voimme lähettää X-rengastiivisteet sinulle jopa tilauspäivänä.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme, jotka ovat valmiita neuvomaan parhaan ratkaisun juuri sinun käyttötarpeisiisi.

Ota yhteyttä - me autamme