Top-Osa Oy: Luotettava
PTFE-tiivisteiden valmistaja

Top-Osa Oy on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana tiivistevalmistajana. Tarjoamme laadukkaita PTFE-tiivisteitä eli Teflon-tiivisteitä. Meiltä löydät myös tarvittaessa FDA:n hyväksymiä materiaaleja PTFE-tiivisteisiin. Tutustu alla oleviin tietoihin tai ota suoraan yhteyttä meihin, niin autamme löytämään juuri sinulle parhaan materiaaliratkaisun.
Ota yhteyttä ja kysy lisää
PTFE-tiiviste eli Teflon tiiviste

PTFE-tiivisteet eli Teflon-tiivisteet: Luotettava vaihtoehto teollisuudelle

PTFE, lyhyemmin polytetrafluorietyleeni, on synteettinen fluoripolymeeri, joka tarjoaa teollisuudelle erinomaisia fysikaalisia ja kemiallisia ominaisuuksia sekä mahdollistaa monipuoliset tiivisteiden toteutusmahdollisuudet. Tämän ainutlaatuisen materiaalin tunnetaan laajalti sen matalasta kitkasta, lämmönkestävyydestä ja kemiallisesta inerttiydestä.

PTFE-tiivisteet, jotka tunnetaan myös nimellä Teflon-tiivisteet, ovat erityisen suosittuja monilla teollisuudenaloilla niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Teflon on kauppanimi polytetrafluorietyleenille (PTFE), joka on synteettinen fluoripolymeeri.

PTFE-FDA-Tiiviste

Korkea lämmönkesto

Korkea lämmönkesto on yksi PTFE:n keskeisistä eduista. Materiaali kestää korkeita lämpötiloja ilman merkittävää hajoamista, ja sen käyttöalue ulottuu vaikuttavasti -200 - +260 °C asteeseen. Tämä ominaisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan sovelluksiin, joissa kohtaavat äärimmäiset lämpötilaolosuhteet.

Kemiallinen kestävyys

Kemiallinen kestävyys on toinen huomionarvoinen piirre. PTFE on vastustuskykyinen useille kemikaaleille, happamille ja emäksisille liuoksille, mikä tekee siitä välttämättömän materiaalin sovelluksissa, joissa kohtaavat aggressiiviset kemikaalit ja nesteet.

Matala kitka

Matala kitka on myös merkittävä ominaisuus, joka tekee PTFE:stä ihanteellisen materiaalin herkkäliikkeisiin sovelluksiin. Tämä piirre vähentää energiahäviötä ja lisää koneiden ja laitteiden tehokkuutta.

Teflon-seokset ja tiivisteet: Monipuolisia vaihtoehtoja teollisuuden tarpeisiin

Teflon-seokset tarjoavat laajan valikoiman etuja monenlaisiin teollisuuden sovelluksiin, erityisesti tiivistesaralla. Näitä seoksia on saatavilla erilaisina variaatioina, kuten pronssin, lasin ja hiilikuidun kanssa sekoitettuna, ja ne tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia ja hyötyjä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olipa tarpeen voitelu, tiivistäminen tai rakenteelliset osat, asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Asiantuntemus ja laatu – Ota meihin yhteyttä!

Korkea lämmönkesto, kemiallinen kestävyys ja matala kitka tekevät PTFE:stä ihanteellisen materiaalin monenlaisiin sovelluksiin ja käyttötarkoituksiin. Top-Osa Oy:n asiantuntemus ja kokemus varmistaa, että saat parhaat mahdolliset PTFE-tiivisteet eli Teflon-tiivisteet teollisuuden ja yrityksesi tarpeisiin. Ota yhteyttä ja hyödynnä vuosien kokemus ja laadukkaat tuotteemme!
Ota yhteyttä