Tiivisteet

kaikkeen käyttöön
Top-Osa Oy on Suomen johtava tiivistevalmistaja ja maahantuoja. Laajasta valikoimastamme löydät yli 14 000 standarditiivistettä sekä lämmönkestävät ratkaisut. Valmistamme tiivisteet myös asiakaslähtöisesti, mittojen mukaan. Tutustu lisää tai ota suoraan yhteyttä meihin, niin löydämme yhdessä parhaan ratkaisun.
Kysy lisää tai pyydä tarjous

Tiivisteet yli 30 vuoden kokemuksella

Top-Osa Oy on Suomen johtava tiivistevalmistaja ja maahantuoja Suomessa. Yrityksen monipuolisesta ja kattavasta valikoimasta löydät tiivisteet teollisuuden haastaviin tarpeisiin, ja tarvittaessa toteutamme asiakkaalle tiivisteen mittatilaustyönä. Meillä on yli 30 vuoden kokemus tiivisteiden valmistuksessa, tuotannosta, kestävästä kehityksestä sekä maahantuonnista.
Kysy lisää tai pyydä tarjous
Tutustu valikoimaamme alta
Mikäli varastostamme ei jotain löydy, niin me valmistamme sen!
Tiivisteet

Tutustu valikoimaamme

Image

Hydrauliikkatiivisteet

Standardi tiivisteet suoraan hyllystä. Useimmat tiivisteet saat heti, tai muutaman päivän toimitusajalla.
 • Tiivistys ja vuotojen esto
 • Korkea suorituskyky
 • Kulumisen estäminen
Tutustu tarkemmin
Image

Hydraulisylinterin tiivisteet

Varmista suorituskyvyn säilyminen hydraulijärjestelmissä ja -sylintereissä laajalla tiivistevalikoimallamme.
 • Ehkäise vuodot
 • Paranna kestävyyttä
 • Vähennä kitkaa
Tutustu tarkemmin
Image

Akselitiivisteet ja V-tiivisteet

Oikeilla tiivisteillä varmistavat laittieden optimaalisen toiminnan, ja suojaat niitä pölyltä, lialta ja kosteudelta.
 • Optimoi suorituskyky
 • Vähennä kulumista
 • Säästä energiaa
Tutustu tarkemmin
Image

O-renkaat

Oikeat O-renkaat teollisuudelle. Valitse koko ja materiaali varmistaaksesi luotettavan tiivistyksen vuotoja vastaan.
 • Korkea kemiallinen kestävyys
 • Korkea lämmönkestävyys
 • Tehokas tiivistys
Tutustu tarkemmin
Asiakaslähtöiset tiivisteet

Asiakaslähtöiset tiivisteet mittatilaustyönä

Valmistamme korkealaatuiset tiivisteet mittatilauksena vuosikymmenten kokemuksella. Materiaalin voit valita kymmenistä eri vaihtoehdosta ja halkaisijan muutamasta millistä ylöspäin.

Me suunnittelemme ja valmistamme tiivisteet mittatilaustyönä yksiköllisten tarpeidesi mukaan, olipa kyse sitten hydrauliikkatiivisteistä tai muista tiivistemalleista.

Laajasta ja monipuolisesta varastostamme löydät myös yli 14 000 standarditiivistenimikettä valmiina toimitettavaksi. Tiivisteet toimitetaan kaikkiin Pohjoismaihin erittäin nopeasti – ja sovitussa aikataulussa.

Lataa tiivisteprofiilien taulukko

Lataa Top-tuotekatalogit

Image
Standarditiivisteet
Lataa katalogi
Image
Top-Osa materiaalikatalogi
Lataa katalogi
Image
Top-tiiviste profiilikatalogi 2023
Lataa katalogi
Image
O-renkaan uramitoitus
Lataa esite

Autamme sinua myös silloin

Autamme sinua myös silloin, kun akseli, tiivistepesä tai sylinteri on kulunut käytössä ja alkuperäinen varaosatiiviste vuotaa. Tällöin valmistamme tiivistekoneillamme tuliterän, pitävän tiivisteen näppärästi ja nopeasti. Tiivisteiden lisäksi moderni konekanta mahdollistaa myös muunlaisten kappaleiden valmistamisen teknisistä muoveista sekä elastomeereistä.

Tiivisteiden valmistusprosessi

Suunnittelemme ja valmistamme tiivisteet (hydrauliikka- ja pneumatiikkatiivisteet) asiakkaan mallien, toiveiden ja mittojen mukaan. Materiaalin voit valita monista eri vaihtoehdosta. Pelkästään polyuretaaneja löytyy toistakymmentä erilaista vaihtoehtoa, ja halkaisijan muutamasta millistä ylöspäin.

Kumi- ja muoviosat teollisuuden tarpeisiin

Uudenaikaisen tuotantokoneistomme ja viimeistä huutoa olevien CNC-koneiden avulla tiivisteet ja muut kumi- ja muoviosat valmistuvat tarkasti ja nopeasti kaikkiin teollisuuden tarpeisiin.  Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää muista teknisistä osistamme.
Image

Prototyypit myös mittatilaustyönä

Prototyyppitiivisteiden odottaminen viivästyttää usein uusien projektien etenemistä. Kun valitset hankkeen alusta lähtien tiivistekumppaniksesi Top-Osan, säästät kahta tärkeintä resurssiasi: aikaa ja rahaa.

Helpoimmillaan annatte vain urien mitat sekä taustatietoa käyttökohteesta, ja sen jälkeen me valitsemme parhaan profiilin ja materiaalin teidän puolestanne.

Toimitamme tiivisteet muutamassa päivässä tilauksesta testivaiheeseen - ota siis suoraan yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää!

Image

Tilaa oma tiiviste - toimitamme sen samana päivänä

Voit valita tiivisteesi yli 90 vakioprofiilista tuuma- tai millimittaisena. Mikäli mielit kokeilla täysin uusia ideoita tai haluat oman prototyypin - valmistamme haluamasi tiivisteen mittatilaustyönä.

Valmistamamme tiiviste on mahdollista saada tilauksesta toimitukseen jopa samana päivänä! Kiinnostuitko? Kysy Lisätietoja asiantuntijoiltamme, jotka osaavat neuvoa parhaan tiivisteen juuri sinun käyttökohteeseesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lämmönkestävät tiivisteet

Top-osa valmistaa lämmönkestävät tiivisteet tilaustyönä. Lämmönkestävän tiivisteen tarkka koostumus ja ominaisuudet voivat vaihdella sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen sitä käytetään tai mitä ominaisuuksia tiiviste vaatii.

Lämmönkestävä tiiviste suunnitellaan kestämään korkeita lämpötiloja ja ääriolosuhteita. Siksi ne valmistetaan erityisistä materiaaleista. On siis erityisen tärkeää tehdä oikeanlainen tiiviste sen käyttötarkoituksen ja lämpötilavaatimuksien mukaan.

Me täällä Top-osalla teemme sinulle sopivan tiivisteen mittatilaustyönä vaatimuksiesi mukaan - Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Kysy lisää - me autamme
Asiakaslähtöiset tiivisteet

Top Sealing Partnersin tiivisteet ylittävät odottamasi laatuvaatimukset

Top Sealing Partnersin tiivisteet ovat enemmän kuin vain osa konetta – ne ovat käsityötä, suunniteltu täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi panostamme yksilölliseen suunnitteluun ja valmistukseen. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tiivisteemme takaavat kestävyyden ja luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Top Sealing Partnersin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Olemme valmiina vastaamaan haasteisiisi tarjoamalla ratkaisuja, jotka ylittävät odotuksesi. Ketterästi sopeudumme erilaisiin tarpeisiin ja tarjoamme nopeita toimitusaikoja tinkimättä laatustandardistamme.

FDA-hyväksytyt tiivisteet elintarvike- ja lääketeollisuuden tarpeisiin

FDA-hyväksytyistä materiaaleista valmistettuja tiivisteitä käytetään silloin, kun tiiviste on tai saattaa olla kosketuksessa materiaalin kanssa, jota ihmiset tai eläimet käyttävät. Materiaalin saadakseen FDA:n hyväksyntä, on sen täytettävä tiukat turvallisuus- ja laatustandardit, laadun, puhtauden, stabiilisuuden ja tehokkuuden osalta.

Yleisesti ottaen FDA hyväksynnän saanut materiaali takaa sen, että materiaali on turvallinen ja täyttää tiukat laatu- ja turvallisuusvaatimukset lääke- ja elintarvikekäytössä.

Lähes kaikista materiaaleistamme on mahdollista saada FDA-hyväksytty vaihtoehto. Esimerkiksi FDA-hyväksytty polyuretaani, EPDM, viton ja PTFE. Kun tarvitset FDA-hyväksyttyjä tuotteita, ota yhteyttä ennen tilausta. Saat tarvittaessa FDA-todistuksen. 

Kysy lisää myyjiltämme

Valitse luotettava kumppani

Valitsemalla Top Sealing Partnersin kumppaniksesi saat räätälöityjä tiivisteitä, jotka eivät pelkästään täytä vaatimuksiasi – vaan ylittävät ne. Laita projektisi huippuluokkaan kanssamme – missä jokainen tiiviste on mestariteos ja jokainen asiakas on kumppani. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun yrityksellesi tiivisteet käyttötarkoituksen ja vaatimustason mukaan.

Standarditiivisteet löydät myös verkkokaupastamme - käy tutustumassa

Verkkokauppaan

Kysy lisää tai pyydä tarjous - me autamme!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.