Meiltä löytyy se mitä tarvitset

Hydrauliikkatiivisteet

Top-Osa Oy on hydrauliikkatiivisteiden maahantuoja ja johtava valmistaja Suomessa. Yrityksen laajasta ja kattavasta varastosta löydät yli 14 000 standarditiivistettä valmiina toimitettavaksi.

Tarvittaessa toteutamme hydrauliikkatiivisteen mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Meillä on yli 30 vuoden kokemus hydrauliikkatiivisteiden valmistusprosessista. Kiinnostuitko? Ota meihin suoraan yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Kysy lisää tai pyydä tarjous
Image

Hydrauliikkatiiviisteet

Hydrauliikkatiivisteet ovat erityisesti hydrauliikkaan suunniteltuja tiivisteitä, jotka estävät nesteen vuotamisen tai päästämisen hydrauliikkajärjestelmän eri osiin. Ne ovat tärkeitä osia hydrauliikkajärjestelmissä, koska hydrauliikassa käytetään korkeapaineista nestettä voiman siirtämiseen ja liikkeen hallintaan.
Image

Asiakaslähtöiset hydrauliikkatiivisteet tilauksesta!

Valmistamme hydrauliikkatiivisteet asiakaslähtöisesti kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan, jos et löydä meidän standarditiiveistämme sopivaa mallia.

Olipa kyseessä sitten komponentti, sylinteri, venttiili, pumppu tai moottori, niin meiltä saat laadukkaan hydrauliikkatiivisteen ympäristö- ja käyttöolosuhteiden mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Voimmeko auttaa? Kysy meiltä!

Valmistamme tarvittaessa prototyypin

Valmistamme sinulle tarvittaessa uuden hydrauliikkatiivisteen prototyypin juuri projektisi vaatimusten ja käyttötarkoituksen mukaisesti . Oikean prototyypin odottaminen aiheuttaa usein projektin viivästymisen ja tuo mukanaan muitakin ongelmia.

Me autamme sinua säästämään arvokkaita resursseja sekä aikaa ja rahaa! Jos haluat kokeilla uusia ideoita hydrauliikkatiivisteiden suhteen, me valmistamme sellaisen tarpeidesi mukaan.

Suunnittelemme ja valmistamme hydrauliikkatiivisteitä toivottujen mallien ja mittojen mukaan. Voit valita haluamasi tiivistemateriaalin kymmenistä eri vaihtoehdosta, ja halkaisijaltaan muutamasta millimetristä neljään metriin. Hydrauliikkatiivisteet valmistetaan nopeasti, mutta huolellisesti viimeisintä tekniikkaa hyödyntävillä CNC-koneillamme. Valmistusprosessissa käytämme vain parhaita materiaaleja ja noudatamme tiukkoja laatustandardeja.

Image

Muista huolto ja vaihtovälit

Hydrauliikkatiivisteet kuluvat ajan myötä ja niitä pitää tarvittaessa vaihtaa, että hydrauliikkajärjestelmän toiminta säilyy optimaalisena.

Huolto-ohjeet ja valmistajan suositukset auttavat oikeiden tiivisteiden valinnassa ja niiden asianmukaisessa vaihtamisessa. Me täällä Top-osalla autamme sinua, oli kyseessä hydrauliikkatiiviste tai muu tiivistemalli.

Nopeat toimitukset Suomeen ja Pohjoismaihin

Toimitamme tiivisteitämme lukuisille asiakkaille Suomessa ja Pohjoismaissa. Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti todella nopeasta toimituksesta. Parhaassa tapauksessa voimme toimittaa tiivisteen sinulle jopa tilauspäivän aikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme, jotka osaavat neuvoa parhaan tiivisteen juuri sinun käyttökohteeseesi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous