Laadukkaat pneumatiikkatiivisteet, myös räätälöitynä

Top-Osan laajassa varastossa on pneumatiikkatiivisteitä teollisuuden erilaisiin tarpeisiin, valmiina toimitettavaksi. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme tiivisteet teidän tarpeidenne mukaan, mittatilaustyönä. Tiivisteet toimitetaan kaikkiin Pohjoismaihin erittäin nopeassa aikataulussa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous
PTFE-tiiviste eli Teflon tiiviste

Pneumatiikkatiiviisteet

Pneumatiikkatiivisteet ovat keskeisiä komponentteja pneumatiikkajärjestelmissä. Tiivisteet mahdollistavat järjestelmien tehokkaan ja turvallisen toiminnan. Käytön myötä tiivisteet kuluvat, joten säännöllinen vaihto vähentää energianhukkaa ja lisää laitteiden käyttöikää.

Image

Pneumatiikkatiivisteet tarpeidenne mukaan!

Mikäli varastostamme ei löydy sopivaa, me valmistamme sen! Valmistamme pneumatiikkatiivisteet asiakaslähtöisesti kohteen ja käyttötarkoituksen mukaan, jos et löydä meidän standarditiiveistämme sopivaa mallia. Voit valita haluamasi tiivistemateriaalin eri vaihtoehdoista.

Tiivisteet valmistetaan nopeasti mutta huolellisesti, viimeisintä tekniikkaa hyödyntävillä CNC-koneillamme. Valmistusprosessissa käytämme vain parhaita materiaaleja ja noudatamme tiukkoja laatustandardeja.

Materiaaleista meiltä löytyvät SPU, NBR, Viton ja erilaiset PTFE-seokset. 

Voimmeko auttaa? Kysy meiltä!

Prototyypit myös mittatilaustyönä uusiin projekteihin

Prototyyppitiivisteiden odottaminen saattaa viivästyttää uusien projektien etenemistä. Kun kumppanisi on hankkeen alusta asti Top-Osa, helpotamme työtäsi toimittamalla sopivat tiivisteet testivaiheeseen jopa muutamassa päivässä tilauksesta. Kun haluat kokeilla uutta, pneumatiikkatiivisteisiin liittyvää ideaa, valmistamme prototyypin tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!
Image

Pidä järjestelmä optimaalisessa kunnossa

Pidä pneumatiikkajärjestelmä optimaalisessa kunnossa, ja vaihda tiivisteet tarvittaessa. Huolto-ohjeet ja valmistajan suositukset auttavat oikeiden tiivisteiden valinnassa ja niiden asianmukaisessa vaihtamisessa. Me Top-osalla autamme sinua kaikissa tiivisteisiin liittyvissä asioissa.

Asiakkaamme työskentelevät monilla haastavilla teollisuuden aloilla. Me autamme korjaamaan vuotavan tai rikkoutuneen osan uudella tiivisteellä, tai valmistamme täysin uuden tiivisteen uuden idean pohjalta. Ammattitaitomme kattaa niin pneumatiikka- kuin muutkin tiivisteet.

Nopeat toimitukset Suomeen ja Pohjoismaihin

Toimitamme tiivisteitämme lukuisille asiakkaille Suomessa ja Pohjoismaissa. Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti todella nopeasta toimituksesta. Parhaassa tapauksessa voimme toimittaa tiivisteen sinulle jopa tilauspäivän aikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme, jotka osaavat neuvoa parhaan tiivisteen juuri sinun käyttökohteeseesi.

Kysy lisää tai pyydä tarjous