Meiltä löytyy se mitä tarvitset

Hydraulisylinterin tiivisteet

Top-Osa Oy on Suomen johtava tiivistevalmistaja ja maahantuoja Suomessa. Yrityksen kattavasta ja monipuolisesta valikoimasta löydät niin hydraulisylinterin tiivisteet, varrentiivisteet kuin männän tiivisteet hydrauliikkajärjestelmiin.

Meillä on yli 30 vuoden kokemus hydraulisylinterin tiivisteen valmistuksesta ja kehitystyöstä. Toteutamme tarvittaessa tiivisteet mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden, vaatimuksien, sekä käyttötarkoituksen mukaan. Kiinnostuitko? Ota meihin suoraan yhteyttä, niin keskustellaan lisää tiivisteistä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Image

Hydraulisylinterin tiivisteet

Hydraulisylinterin tiivisteet ovat tärkeitä osia hydrauliikkajärjestelmissä, koska ne estävät nesteen vuotamisen tai pääsemisen sylinterin sisä- ja ulkopuolelle mahdollistaen sylinterin tehokkaan toiminnan ja varmistaen, että hydraulinen voima välittyy halutulla tavalla.
Image

Asiakaslähtöinen hydraulisylinterin tiiviste tilauksesta

Valmistamme hydraulisylinterin tiivisteet, hydraulisylinterin varrentiivisteet ja hydraulisylinterin männän tiivisteet asiakaslähtöisesti, kohdetta ja käyttötarkoitusta vastaaviksi, mikäli et löydä meidän standarditiiveistämme sopivaa mallia.

Valmistamme hydraulisylinterin tiivisteet kumista tai erikoiskumista, joiden ominaisuudet ja laatu täyttävät vaaditut standardit ja käyttötarkoitukset.

Kysyttävää? Me vastaamme.

Valmistamme tarvittaessa prototyypin

Top-Osa valmistaa sinulle tarvittaessa uuden hydraulisylinterin tiivisteen, varrentiivisteen tai männän tiivisteen prototyypin käyttötarkoituksen ja vaatimusten mukaisesti.

Suunnittelemme ja valmistamme hydraulisylinterin tiivisteet toivottujen mallien ja mittojen mukaan. Voit valita haluamasi tiivistemateriaalin yli kymmenestä eri vaihtoehdosta, ja halkaisijaltaan muutamasta millimetristä neljään metriin.

Ota yhteyttä

Hydraulisylinterin varrentiiviste

Hydraulisylinterin varrentiivisteet ovat tiivisteitä, jotka asennetaan hydraulisylinterin mäntävarren ulkopinnalle. Niiden päätehtävänä on estää nesteen vuotaminen sylinteristä mäntävarren ja sylinteriputken välille sekä suojata samalla mäntävarren pintaa mahdollisilta vaurioilta ja epäpuhtauksilta. Hydraulisylinterin varrentiiviste on alttiina suurille rasituksille ja korkeille paineille hydrauliikkajärjestelmässä, joten sen on oltava valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka kestää nämä vaatimukset.

Me Top-osassa valmistamme hydraulisylinterin varrentiivisteet korkealaatuisesta materiaalista, jotta ne kestävät kovemmankin rasituksen. Muistathan kuitenkin, että säännöllinen huolto ja tiivisteen vaihto mahdollistavat hydraulisylinterin optimaalisen käytön ja pidemmän käyttöiän.

Hydraulisylinterin männän tiivisteet

Hydraulisylinterin männän tiivisteet ovat tärkeitä osia sylinterissä, ja niiden tehtävänä on estää nesteen vuotaminen mäntävarren ja sylinteriputken välille.

Männän tiivisteet sijaitsevat sylinterin mäntäosassa ja ne ovat välttämättömiä hydraulisylinterin toiminnan kannalta. Männän tiivisteet on suunniteltu toimimaan sylinterissä erilaisissa olosuhteissa ja korkeissa paineissa, jotta ne takaavat hydraulisylinterin luotettavan ja tehokkaan toiminnan.

Valitsemalla oikeanlaiset ja laadukkaat männän tiivisteet varmistat hydrauliikkajärjestelmäsi toiminnan optimaalisesti.

Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme, jotka osaavat neuvoa parhaan tiivisteen juuri sinun käyttökohteeseesi.

Image

Korkealaatuinen materiaali takaa parhaan lopputuloksen

Hyvin suunnitellut ja korkealaatuisesta materiaalista valmistetut männän tiivisteet ovat tärkeitä hydraulisylinterin suorituskyvyn kannalta. Ne estävät vuodot, vähentävät kitkaa ja kulumista sekä mahdollistavat tehokkaan hydraulisen voimansiirron ja liikkeen hallinnan.

Me täällä Top-osalla valmistamme hydraulisylinterin männän tiivisteet korkealaatuisesta materiaalista. Jos et löydä sopivaa tiivistettä meidän standardimalleistamme, niin valmistamme sinulle sellaisen. Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, jotka osaavat neuvoa parhaan tiivisteratkaisun juuri sinulle.

Nopeat toimitukset Suomeen ja Pohjoismaihin

Toimitamme tiivisteitämme lukuisille asiakkaille Suomessa ja Pohjoismaissa. Asiakkaamme kiittävät meitä erityisesti todella nopeasta toimituksesta. Parhaassa tapauksessa voimme toimittaa tiivisteen sinulle jopa tilauspäivän aikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme, jotka osaavat neuvoa parhaan tiivisteen juuri sinun käyttökohteeseesi.

Pyydä tarjous tai kysy lisää