Meiltä löytyy se mitä tarvitset

Akselitiivisteet ja V-tiivisteet

Tervetuloa Top-Osaan – Suomen johtavalle akselitiivisteiden ja V-tiivisteiden asiantuntijalle! Kun etsit luotettavaa tiivistevalmistajaa ja maahantuojaa Suomessa, olemme valintasi numero yksi.

Laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät kaiken, mitä tarvitset tiivistämiseen – tai voimme valmistaa sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan tiivisteen!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
Image

Miksi valita Top-Osa?

Meillä on yli 30 vuoden kokemus akselitiivisteiden ja V-tiivisteiden valmistuksesta ja kehitystyöstä, olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle korkealaatuisia tiivisteitä, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset.

Olipa kyseessä akselitiiviste, V-tiiviste, hydraulisylinterin tiiviste, varrentiiviste tai männäntiiviste, meillä on ratkaisu tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijaamme, niin etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Image

Akselintiivisteet ja V-tiivisteet asiakaslähtöisesti

Kun tarvitset akselitiivisteitä ja V-tiivisteitä, jotka vastaavat täysin tarpeitasi ja kohteesi vaatimuksia - Top-Osa on valintasi. Meillä on yli 30 vuoden kokemus laadukkaiden akselitiivisteiden ja V-tiivisteiden valmistuksesta, ja olemme erikoistuneet räätälöimään tiivisteitä asiakkaan käyttötarkoituksen mukaan.

Jokainen tiiviste valmistetaan tarpeidesi mukaan, ja jokainen niistä edustaa huippulaatua. Panostamme laatuun, tarkkuuteen ja ammattitaitoon jokaisessa valmistusvaiheessa, jotta saat juuri sellaiset tiivisteet, joita tarvitset.

Me autamme ja neuvomme

Vahvuutemme on asiakaskeskeisyys

Meidän vahvuutemme on asiakaskeskeisyys. Kuuntelemme tarkasti tarpeitasi ja tavoitteitasi, ja sen perusteella suunnittelemme sekä valmistamme akselitiivisteet ja V-tiivisteet, jotka eivät ainoastaan täytä odotuksiasi, vaan myös ylittävät ne.

Ymmärrämme, että yksilölliset tarpeet voivat vaihdella suuresti, ja juuri siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun projektiisi

Image

V-tiivisteet

V-tiivisteet ovat akseli- ja laakeritiivisteitä yleensä valmistettu nitriilikumista, tarpeen mukaan voimme myös valmistaa muista materiaaleista, kuten erilaisista polyuretaaneista, HNBR, EPDM, FPM tai silikonista. Sen erikoisuus on aksiaalinen tiivistys, toisin kuin akselitiiviste, joka tiivistää säteittäisesti.

V-tiivisteitä käytettään suojaamaan laitteita pölyltä, lialta, rasvalta ja erilaisilta roiskeilta.

Image

Akselitiiviste

Akselitiiviste, yleisesti tunnettu nimellä "Stefa", on keskeinen komponentti, joka pitää koneet ja laitteet sujuvassa toiminnassa. Sen tehtävänä on varmistaa voiteluaineiden pysyminen paikoillaan ja estää lian pääsy laakereihin, mikä on kriittistä monissa käyttökohteissa.

Stefan toimintaperiaate on nerokas: se asennetaan puristussovitteella akselin ympärille. Kun akseli pyörii, tiivisteen jousikuormitteinen huuli luo erinomaisen tiivistyksen, mikä estää voiteluaineiden vuotamisen ja mahdollistaa laitteen tehokkaan toiminnan. Lisäksi akselitiiviste voi olla varustettu "pölyhuulella", joka pitää lian ja epäpuhtaudet loitolla.

Tarjoamme laadukkaita akselitiivisteitä materiaaleista kuten NBR ja Viton, sekä erityisesti paineenkestäviä vaihtoehtoja hydrauliikkapumpuille ja -moottoreille. Voimme myös valmistaa räätälöityjä tiivisteitä käyttäen Seal-Jet-menetelmää, jotta ne vastaavat täsmällisesti tarpeitasi.

Image

Luotettava kumppani

Top-Osa ei ole pelkästään tiivistevalmistaja, vaan myös luotettava kumppani, joka tukee sinua matkallasi. Voit luottaa 30 vuoden kokemukseemme ja laadukkaisiin tuotteisiimme.

Ota yhteyttä, ja anna meidän auttaa sinua löytämään täydelliset akselitiivisteet ja V-tiivisteet tarpeisiisi. Kun valitset meidät, valitset laadun ja luotettavan kumppanuuden tiivistevalmistuksessa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Nopeat toimitukset ja asiantuntijapalvelu

Jos tarvitset apua oikean akselitiivisteen tai V-tiivisteen valinnassa, asiantuntijamme ovat täällä auttamassa sinua löytämään sopivan tiivisteen juuri sinun tarpeisiisi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin varmistetaan yhdessä, että saat parhaan mahdollisen tiivisteen käyttökohteeseesi. Top Sealing Partner - tiivistämme asiantuntemuksella!

Toimitamme tiivisteitämme lukuisille asiakkaille Suomessa ja Pohjoismaissa. Asiakkaamme arvostavat erityisesti nopeaa toimitustamme. Parhaimmillaan voimme toimittaa tiivisteen sinulle jopa tilauspäivän aikana.

Ota yhteyttä